Om AnnCatrin Hansson 2017-11-30T11:51:17+00:00

AnnCatrin Hansson, Ledarskapslyftet

“Det är kul och otroligt givande att vara ledare men hur gör man för att det ska bli bra?”

Den frågan ställde jag till mig själv när jag var chef och numera företagsledare. Otroligt givande och roliga yrkesroller men också en utmaning i konsten att leda företaget utan att stressen tar över. Det fanns en uppsjö av inspirerande ledarutbildningar men saknaden av hur man gör och vilka strategier man skulle ha för att minska stressen hos företagsledare och chefer, saknades.

Chefsrollen var tydlig som anställd men att bygga förtroende och leda andra var en konst, likväl som att vara ledare för sitt eget företag. Behovet var stort av stöd och hjälp hos många i samma positioner. Det var detta som triggade min idé att skapa ledarskapslyftet. Med fokus på individen bakom yrkesrollen är min övertygelse att om vi faktiskt kan få stjärn ledare om vi frigör individernas potentialer och ser vilka sambandsfaktorer som påverkar ledarskapsförmågan och graden av framgång.

I samarbetet skapar vi strategier för hur just du ska göra för att lyckas. Finns viljan – finns lösningen. Du kommer att uppleva det extra kul att vara ledare, företaget uppnår sina mål och helhetshälsan kommer på köpet 😀  Ann-Catrin Hansson, stresscoach och influencer,  jobbar för att du ska förbättra dina ledarskapsförmågor utifrån vem du är, ditt företag och din nuvarande situation, genom chefsstöd och utbildningar.

Tillsammans med mina samarbetspartners, min passion för att hjälpa andra i ledarpositioner med tanken – bevara balans och hälsan –  finns det mer bakom företaget, logotypen och hemsidan. Min hemsida är som ett första möte. Min förhoppning är att den väcker ditt intresse och din nyfikenhet av att lyfta ditt ledarskap på ett inspirerande sätt som påverkar både dig och verksamheten till helt nya nivåer

Jag träffar dig gärna – IRL eller virtuellt.

Tack för att du läste! / Ann-Catrin Hansson

Kompetensbakgrund

Ann-Catrin har en mag. examina med inriktning mot personal och beteendevetenskap med spetskompetens inom ledarskap, kommunikation och psykosocial arbetsmiljö.

Hon har mångåriga erfarenheter inom chefskap och förändringsbeteende av individer samt är unik genom sitt fokus ur ett helhetsperspektiv. 2012 startade hon företaget Ann-Catrin Hansson Utveckling Online. En resa som utökat portföljen och väglett henne till Ledarskapslyftet.

Intresseanmälan!

Är du intresserad av att gå en kurs eller lyssna på föreläsning? Kanske vill du bara veta mer om vad du kan förvänta dig av att anlita Ledarskapslyftet? Välkommen att fylla i intresseanmälan och du blir kontaktad inom kort.